a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
Vintage by JANN - Jeanettephilipse
13843
page-template-default,page,page-id-13843,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-centered,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vintage by JANN

Aangezien ik een ├Ęchte jager ben op de meest exclusieve, speciale en meest geweldige items, heb ik een aardige voorraad! Vandaar dat ik via deze pagina een aantal van mijn vondsten beschikbaar stel voor de verkoop. Zit er iets moois voor u bij? neem dan contact met mij op en wellicht bent u de volgende, gelukkige eigenaar!
Jeanette Philipse – Woonaccessoires, Interieuradvies-/ styling, Sieraden en Kleding.