a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
Interieurstyling- & advies - Jeanettephilipse
13373
page-template-default,page,page-id-13373,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Interieurstyling- & advies

Interieurstyling
& advies

Interieurstyling
& advies

Heeft u net een nieuw huis gekocht of bent u pas verhuist? Of bent u gewoon op zoek naar een nieuw interieur en spreekt Brocante u erg aan? dan bent u bij Jeanette Philipse aan het juiste adres!
Jeanette Philipse is een styliste bij wie Brocante in het hart zit. Brocante is haar dan ook met de paplepel ingegoten. Vanuit huis ging zij als klein meisje al mee naar Frankrijk, samen met haar ouders op zoek naar de mooiste schatten en het bezichtigen van prachtige authentieke Franse(land) huizen. Alles wat ze heeft gezien in haar jeugd en de jaren daarna, heeft ze omgezet in kennis en vakmanschap. Kennis van authentieke brocante items, maar ook kennis van het brocante shabby interieur.
Gevoel voor Brocante haal je niet zomaar uit een boekje of leer je bij een opleiding, Brocante moet je voelen! Jeanette Philipse is zoals ze dat noemen een echte “autodidact”, leren door middel van ervaringen, bezichtigingen, reizen en vooral dingen uitproberen en doen. Dit alles samen maakt van Jeanette Philipse een geliefd brocante styliste met haar eigen, speciale en specifieke herkenbare stijl.
Jeanette Philipse heeft met diverse bekende bladen samen gewerkt. Je kunt haar creacties o.a. vinden in Ariadne at home, Margriet, JD living, Seasons, Liefde voor Brocante, Libelle en meer. Zowel binnen als buiten Nederland weten ze Jeanette Philipse te vinden.
Wilt u ook dat Jeanette Philipse uw huis komt inrichten/re-stylen of wilt u een eenmalig consult met een advies waarmee u zelf aan de slag kunt? dan wil ze dit met alle liefde voor u komen doen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij mailen of bellen u zo spoedig mogelijk terug. Daarnaast kunt u ook terecht voor de styling van een Brocante bruiloft, feest of evenement, een mooie Victoriaanse bruiloft in een oud kasteel of slot ingericht naar Jeanette’s hand. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Klik hier voor de prijzen.

De gemaakte reportages zijn in samenwerking met Anneke Gambon – benieuwd naar Anneke en haar werk? neem dan een kijkje op haar website.

Contact mij

+31 6 22507104

info@jeanettephilipse.com

Bellevue 64, Groesbeek

Bekijk onze Instagram

Jeanette Philipse – Woonaccessoires, Interieuradvies-/ styling, Sieraden en Kleding.