a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
Over mij - Jeanettephilipse
13756
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13756,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-centered,eltd-no-behavior,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Over mij

"Het verhaal van Jeanette.."
Jeanette Philipse

Het verhaal van Jeanette

Interieurstyliste, trotse eigenaar van Jann Conceptstore & Vintage by JANN. Èn daarnaast gelukkig getrouwd en oma van het liefste kleinkind van de wereld!

Mijn naam is Jeanette Philipse de Veer, interieurstyliste en trotse eigenares van Jann Conceptstore & Vintage en Parels. Maar daarnaast ook gelukkig getrouwd en oma van het liefste kleinkind van de wereld!

Ooit startte ik samen met mijn zusje, Monique Philipse, de winkel Brocantehuis Philipse. Sinds drie jaar hebben we ons bedrijf opgesplitst, Monique; PHILIPSE Koffie & Brocante (gevestigd op de Grote Markt in Nijmegen), en ik heb gekozen voor een Conceptstore in Groesbeek en daarnaast een online shop voor de Vintage en Brocante.

Deze winkels zijn ontstaan door mijn enorme liefde voor interieurstyling. En dan voornamelijk interieur gecombineerd met de meest exclusieve vintage-items. Uiteraard kan ik alle schatten die ik vind tijdens mijn zoektocht in Frankrijk, België en Engeland niet kwijt in mijn eigen huisje. Daarom ben ik trots dat ik ook anderen blij kan maken met mijn gevonden schatten, een paar van mijn vondsten zijn te vinden bij JANN Conceptstore en daarnaast ben ik druk bezig met het opzetten van een webshop genaamd Vintage by JANN waar ik al mijn gevonden items online zal verkopen.

Ook deel ik graag mijn talent voor styling met anderen. Ik organiseer twee keer per jaar een event waarbij een heel huis opnieuw geverfd, ingericht en gerestyled wordt. Daarnaast kan ik bij u thuis langskomen en kunt u altijd binnen lopen bij een van mijn winkels, waar ik vrijwel altijd aanwezig ben, voor advies. Meer informatie over styling vindt u hier.