a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
Prijzen - Jeanettephilipse
3003
page-template-default,page,page-id-3003,eltd-core-1.1.1,audrey-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-centered,eltd-no-behavior,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Prijzen

Jeanettephilipse / Prijzen
Bij Philipse Vintage & Brocante kunt u kiezen uit verschillende soorten advies. Styling advies is er een van.

Styling advies

Wanneer kiest u voor styling advies?

Bent u een echte aanpakker en vind u het heerlijk om te klussen, te  rommelen en te schuiven in uw eigen huis, maar weet u eigenlijk niet zo goed waar u moet beginnen, heeft u wel een beeld van hoe het zou moeten worden of juist helemaal niet, dan is styling advies wellicht voor u de juiste keuze.

Bij styling advies komt Jeanette Philipse bij u thuis langs om samen te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Samen met u word er besproken welke ruimtes u wilt re-stylen. Vragen als: moeten er nieuwe kleuren (kleuradvies) of behang op de muren komen of gaat het alleen om het verzetten van meubels en verplaatsen van verlichting of wilt u advies over decoreren en het uitzoeken van nieuwe brocante items komen tijdens ons advies consult aan bod. Jeanette Philipse zal al deze vragen en wensen voor u omzetten naar een duidelijk advies hoe u dit het makkelijkste zelf kunt aanpakken. Na het consult zal u nog een mail met alle besproken punten ontvangen om als handvat te gebruiken als u met ons advies aan de slag gaat.

Een nieuwe kijk op uw interieur kan voor heel verfrissend werken en u juist nieuwe ideeën geven om met ons advies lekker zelf aan de slag te gaan. Mocht u daarnaast nog op zoek zijn naar specifieke brocante items dan kunt u deze wensen bij Jeanette Philipse tijdens het consult neerleggen  zij kan dan voor u op zoek gaan in haar uitgebreide netwerk en wellicht vind zij het item waar u al jaren lang naar op zoek was!

Re-styling

Wanneer kiest u voor re-styling?

Bij re-styling komt Jeanette Philipse bij u langs en gaat voor u aan de slag met de meubels en spullen die u al in huis heeft staan. Jeanette Philipse heeft haar eigen stijl in het decoreren van Brocante. Wilt u een stempel van  Jeanette’s stijl op uw inrichting drukken dan is dit de uitgewezen keuze voor u. Wat Jeanette Philipse voor u kan betekenen met re-styling is een warme sfeer aanbrengen in uw complete huis of woonkamer waarin uw wensen worden besproken en omgezet, meubelstukken verzetten, mooie decoraties met evt. nieuwe aanvullingen, net even andere belichting kunnen een huis een compleet nieuwe uitstraling geven zonder dat er nieuwe spullen moeten worden aangeschaft. Vaak staat de klant te kijken van hoe mooi hun eigen brocante spullen na een re-styling uitkomen in hun eigen interieur. Voor restyling van een woonkamer is minimaal een dagdeel nodig, eerst gaat u met Jeanette Philipse om tafel en daarna gaat ze voor u aan de slag. Voor een complete woning zal meer tijd nodig zijn maar dit doen we uiteraard in overleg.

Complete Styling

Wanneer kiest u voor een complete styling?

Bent u net verhuis of klaar met verbouwen en wilt u uw woonkamer of complete woning in laten richten, stylen en decoreren door Jeanette Philipse dan hebben wij hier diverse mogelijkheden voor. Voor een complete styling werken wij op uur tarief. Elke woning of wens is weer anders en de tijd die ervoor nodig is zullen wij altijd eerst met u bespreken. Om een passende offerte voor u te kunnen maken komt Jeanette Philipse eerst vrijblijvend bij u langs om alle wensen te bespreken en ruimtes te bekijken. Binnen 1 week zal u een offerte ontvangen met alle punten die besproken zijn en de evt. kosten hiervan.

Hoe kan een complete styling eruit zien;

Nadat uw wensen besproken zijn en u heeft besloten dat Jeanette Philipse uw huis mag inrichten zal er een afspraak gemaakt worden om de ruimtes opnieuw te bekijken, ideeën worden besproken en uw wensen worden hierin toegepast. Ook word er een kleuradvies gegeven en samen met u kijken we hierna hoe dit te realiseren is, gaat u dit zelf doen of moet hiervoor iemand in de hand worden genomen, of gaan wij dit voor u verzorgen.  Ook word er op deze afspraak besproken wat voor meubels er komen en welk decoratie materiaal uw voorkeur heeft, schaft u deze zelf aan of gaat Jeanette Philipse hiervoor op zoek in haar netwerk. Als alle voorbereidingen zijn getroffen zal er een datum worden geprikt waarbij de inrichting word gerealiseerd, Jeanette Philipse zal de meubels plaatsen en alles decoreren en af stylen met als  eind resulaat een mooie brocante huiselijke sfeer waarin u heerlijk thuis kunt komen!

Bruiloften & evenementen

Ook voor Bruiloften en evenementen bent u bij Jeanette Philipse aan het juiste adres.  Heeft u altijd al gedroomd van een sprookjes huwelijk met prachtige gedekte tafels, mooie victoriaanse decoraties , bloemen en meer dan wilt Jeanette Philipse dit met alle liefde voor u verzorgen.

Eigenlijk is er alles mogelijk als we maar ruim schoots de tijd hiervoor hebben. Uw bruiloft moet per slot van rekening een van de mooiste dagen van uw leven zijn.

Zodra u de locatie heeft uitgezocht neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. Jeanette Philipse zal dan bij u thuis, maar nog liever op de trouwlocatie, langs komen. Samen met u worden dan de mogelijkheden en wensen besproken. Binnen een week ontvangt u van ons een offerte met de punten en wensen die we samen besproken hebben. Zodra u besloten heeft of Jeanette de aankleding van uw bruiloft mag verzorgen zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt om het geheel samen uit te werken. Tot aan de bruiloft zal Jeanette Philipse contact met u blijven houden over de voorbereidingen en evt. aanpassingen. Op de grote dag zal Jeanette Philipse zorgen dat alles naar uw wensen word verzorgd en toegepast en zo nodig zal Jeanette Philipse die dag aanwezig blijven zodat u als bruidspaar nergens aan hoeft te denken wat betreft de uiterlijke verzorging van uw bruiloft. Ook voor evenementen in Brocante stijl kunt u bij ons terecht hiervoor kunt u vrijblijvend telefonisch of per mail vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kerst Styling

Wat helemaal hip is en waar steeds vaker in Nederland gebruik van word gemaakt is Kerst styling.
Ook bij Philipse Vintage & Brocante kunt u hiervoor terecht.  Jeanette Philipse heeft veel verstand van antieke kerst decoratie en ervaring in het decoreren van huizen met Kerstmis. Antieke kerstballen, kerstdecoraties en feather tree’s zijn dingen waar haar hart sneller van gaat kloppen!

Als de zomer voorbij is kijkt Jeanette Philipse dan ook weer uit naar de koude winter maanden waarbij zij dan haar eigen huis en die van andere mag omtoveren in een sprookjesachtige kerstsfeer. In deze maanden gaat zij dan ook al op zoek naar mooie nieuwe brocante kerst decoratie en antieke kerstballen om in December met  deze prachtige authentieke items  de warme sfeer en gezelligheid van vroeger terug te brengen in uw huis!

Mocht u interesse hebben in het decoreren van uw huis door Jeanette Philipse in de December maand dan raden wij u aan om tijdig te reserveren, dit omdat wij hiervoor maar een beperkt aantal plaatsen hebben en teleurstellingen te voorkomen. Reserveren kan vanaf 1 September telefonisch of via ons contact formulier.

Alle prijzen zijn excl. btw
Stylingadvies- consult van 3 uur | € 145,-  
Re-styling van uw brocante interieur met evt aanvulling van nieuwe items / per dagdeel | € 175,- 
Complete styling | Op basis offerte met uur tarief
Bruiloft of evenement | Op basis van een offerte met uur tarief
Kerst styling  | Op basis van een offerte met uur tarief
Tarief dagdeel 09:00 tot 13:00 of 12:00 tot 16:00 | € 175,- 
Uur tarief | € 65,-
Buiten een straal van 50 km vanaf Nijmegen rekenen we 0,25 cent km vergoeding.
Jeanette Philipse – Woonaccessoires, Interieuradvies-/ styling, Sieraden en Kleding.